Vstupy pro říjen 2009

Školní matrika - ÚIVOd počátku měsíce byl zahájen již tradiční podzimní sběr individuálních data ze školní matriky. Předávání individuálních dat ze školních matriky je povinné pro vyšší odborné školy, střední školy, konzervatoře a základní školy, tedy školy poskytujících stupeň vzdělání. Ostatní školy a školská zařízení mají povinnost matriku vést, ale i nadále se u nich předpokládá sběr dat prostřednictvím standardních statistických výkazů. Předávání individuálních dat ze školních matrik je možné jen při elektronickém vedení školní matriky školou, k čemuž je vhodné využít školský informační systém Škola OnLine – Katedra.
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovyMinisterstvo školství dnes uveřejnilo nové číslo otevřeného zpravodaje. Cílem tohoto čtvrtletníku je informovat o dění v rámci jednotlivých skupin a odborů ministerstva ve vztahu k aktuálním tématům resortu.
 
Aktuální číslo se ve svých tématech vrací k předsednictví ČR v radě EU, shrnuje novinky ve školním roce 2009/2010 a uvádí aktuální informace k evropským operačním programům. Představen je nový vedoucí projektu reformy terciárního vzdělávání i mezinárodní projekt ELI. Část prostoru byla věnována i sociálním programům ve školství.
Strana 4 z 4První   Předchozí   1  2  3  [4]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...