Vstupy pro březen 2020

Minulý týden se nesl v duchu řešení domácích úkolů a sdílení výukových zdrojů. Na tuto situaci jsme se rozhodli reagovat a s okamžitou platností navyšujeme datový prostor, který mají školy v rámci aplikace bezplatně k dispozici. Došlo i na rozšíření funkcí modulu Domácí úkoly a Výukové zdroje.

Tento článek je určen všem školám, které mají zpřístupněné moduly „Zápisy do 1. ročníku ZŠ“ a „Veřejné stránky školy“. Popisuje krok po kroku zpřístupnění odkaz na el. přihlášku k zápisu do 1. ročníku ZŠ pro zákonné zástupce budoucích prvňáčků.

Uzavření škol přineslo včera i jeden nový rekord. Nikdy v historii dosud se školním informačním systémem Škola OnLine během jednoho dne nepracovalo takové množství lidí. Padl i dosavadní rekord v podobě počtu zobrazených webových stránek, se kterými uživatelé v jeden den pracovali.

Aplikace Škola OnLine disponuje mnoha funkcemi a mezi ně patří Výukové zdroje a testy. V této nelehké době, kdy se žáci vzdělávají z domova je tento modul současně s domácími úkoly, které jsme vám představili v minulém článku, ideálním prostředkem jak žákům a rodičům zpřístupnit vzdělávací obsah v digitální podobě.   

V souvislosti s vyhlášeným mimořádným opatřením k onemocnění COVID-19 se nás často ptáte, jak řešit zrušení prezenční výuky ve školách.

Použijte školní akci typu Zrušení výuky se zobrazením v rozvrhu. Tento typ akce na rozdíl od školní akce Zrušení výuky provede zobrazení názvu akce v Kalendáři žákům/studentům a jejich zákonným zástupcům.

Strana 2 z 3První   Předchozí   1  [2]  3  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro vedení školy je jednoduché provádět kontrolu docházky, hodnocení a probrané učivo u jednotlivých žáků nebo celých tříd.

Mgr. Karolína Žáková
SSUPŠ - Zámeček

Zobrazit další...