Vstupy pro prosinec 2019

Dosud bylo možné vykazovat pouze jedno platné doporučení. Aktualizací vyhlášky č. 27/2016 Sb. s účinností od 1. 1. 2020 byla zavedena paralelně platící doporučení.

Přejeme všem pedagogům, žákům, studentům a rodičům krásné a poklidné prožití svátků vánočních a do nového roku hodně zdraví, lásky, spokojenosti a životního optimismu.

Vaše Škola OnLine

Na první polovinu ledna jsme pro vás vypsali termíny školení na Tisk vysvědčení a přihlášek na SŠ. Abychom mohli včas garantovat realizaci jednotlivých termínů, doporučujeme registraci provést nejpozději do 20.12.2019.

Registraci na školení můžete provést na níže uvedených odkazech:

7.1.2020, České Budějovice

8.1.2020, Ostrava

Dovolujeme si vás upozornit, že MŠMT vydalo 6.12.2019  aktualizovaný souhrn informací a doporučení k vyplňování vysvědčení ve středních školách a v konzervatořích s platností od školního roku 2019/2020.

Aktualizovaný dokument Informace k vyplňování vysvědčení na ve středních školách a v konzervatořích  je k dispozici ke stažení na stránkách MŠMT.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...