Vstupy pro únor 2019

V naší nabídce již nyní najdete školení na celé druhé pololetí - vypsali jsme pro vás školení pro administrátory (se zaměřením na jarní sběr dat), školení tvorby rozvrhů, tiskových sestav a samozřejmě také tisk vysvědčení. Všechna školení najdete na tomto odkazu.

Právě v tomto období školy vydávají svým žákům přihlášky ke vzdělávání ve středních školách. Pokud si nejste jisti jakým způsobem vytisknete přihlášku ze systému, podrobný postup naleznete v uživatelské příručce na tomto odkazu.

V posledních dnech se často setkáváme s dotazy uživatelů, kterým se nedaří zpětně opravovat, či doplňovat zápisy v třídních knihách za 1. pololetí.

Koncem loňského roku byla schválena vyhláška 300/2018 Sb., kterou se mění vyhláška č. 3/2015 Sb. O některých dokladech ve vzdělání. Vyhláška nabyla účinnosti 1. ledna 2019 a obsahuje několik změn ve vzorech tiskopisů.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...