Vstupy pro duben 2016

V poslední době zaznamenáváme zvýšené množství dotazů, jak postupovat v případech, kdy se žák vzdělává na jedné škole, odejde na školu jinou a poté se zase vrátí na školu původní. V takovémto případě je vždy nutné založit žákovi novou kartu. Její založení si můžete výrazně zjednodušit, pokud nakopírujete osobní údaje z karty původní. Postup najdete v tomto článku.

Připravili jsme pro Vás školení, tentokrát zaměřené na uzavírání hodnocení a tisk vysvědčení. Školení je určeno hlavně pro začátečníky, je však samozřejmě možné jej využít i na osvěžení vědomostí pro zkušené uživatele. Školení jsou vypsána v Praze, Brně a v Českých Budějovicích, jejich kapacita je omezená vždy velikostí učebny, s registrací proto doporučujeme neotálet. Závazně se můžete přihlašovat již nyní na odkazech uvedených v tomto článku.

Pro naši plzeňskou pobočku hledáme pracovníka/pracovnici do oddělení zákaznické podpory. Oddělení zprostředkovává veškerou komunikaci se stávajícími zákazníky – uživateli nejrozšířenějšího webového školního informačního systému Škola OnLine. Podpora je poskytována telefonicky, e-mailem i osobní formou přímo u zákazníka. Oddělení je zodpovědné i za vytváření podpůrných materiálů (příruček,…) a další administrativní činnosti.

Škola OnLine není jen systémem evidenčním a vzdělávacím, ale v poslední době se snažíme být i systémem integračním a umožňovat komunikaci všech systémů, které se na škole používají. Jedním z příkladů může být i propojení se systémem Školní program, o kterém Vám zde něco napíše ředitel základní školy v Dubné, PhDr. Václav Meškan, Ph.D.

 

Již jen několik málo dnů zbývá na předání dat o žácích ze školních matrik. Letos bylo předávání zahájeno 1. dubna a data musí být předána do pátku 15. dubna. Předávání probíhá na serveru MŠMT na adrese https://matrika.uiv.cz/matrikas/, kde také v horní části stránky pod jednotlivými symboly naleznete aktuální pokyny pro předávání, číselníky a další užitečné informace.

Strana 1 z 3První   Předchozí   [1]  2  3  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...