Vstupy pro duben 2017

Jako vždy na konci školního roku jsme pro Vás vypsali školení na Tvorbu rozvrhu a suplování ve Škole OnLine, letos včetně novinek v zadávání suplování. Nově budou v aplikaci zpřístupněny priority suplování. Školení jsou plánována v Plzni a Praze a to jako celodenní.

Pro naši plzeňskou pobočku hledáme programátora webové aplikace - ASP.NET / C#. Budete součástí projektového týmu, který se zabývá vývojem komplexních informačních systémů založených na webových technologiích ASP.NET. Hlavní náplní bude návrh a vlastní programování jednotlivých částí a komponent. Během vývoje získáte další zkušenosti ohledně programování moderních webových aplikací. 

Nedaří se Vám tisknout sestavy z Google Chrome? Vidíte pouze omezenou nabídku pro tisk?

 

Připravili jsme pro Vás oblíbená školení tvorby tiskových sestav, a to pro začátečníky i pokročilejší uživatele. Cílem těchto školení je seznámit účastníky s možnostmi získávání výstupů ze Školy OnLine, naučit je pracovat s nástrojem tiskových sestav, upravovat vzorové sestavy dle svých potřeb, naučit se vytvářet vlastní jednoduché sestavy a v případě školení pro pokročilejší uživatele se budeme věnovat i samotné tvorbě složitějších sestav.

Pro 3. čtvrtletí jsme pro Vás připravili novou funkčnost, o kterou jste projevovali zájem. Jedná se o možnost zadávat čtvrtletní hodnocení žáků. Čtvrtletní hodnocení je možné také zobrazovat v přístupech žáků a rodičů přímo v aplikaci.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...