Vstupy pro červen 2013

Ukončení základní školní docházky je v životě každého žáka zlomová událost. Když k tomu ještě dostanete poslední vysvědčení z rukou ministra školství a ten si s vámi i přiťukne, tak se z toho jistě stane i trvalá vzpomínka. Právě takovou situaci zažívali v poslední školní den tohoto roku deváťáci ZŠ Červený vrch v Praze.

Všem žákům a studentům přejeme krásné prožití prázdnin, naplněných odpočinkem a nezapomenutelnými zážitky. Učitelům a dalším pracovníkům školy pak přejeme dlouhou a poklidnou dovolenou.

V 21. stolení už bychom těžko hledali školu, která netiskne žákům vysvědčení pomocí počítače. Tradice ručně psaných vysvědčení přetrvává snad pouze v některých třídách prvního stupně základních škol. Využití výpočetní techniky pro tisk vysvědčení totiž přináší školám řadu výhod. Přesvědčte se i vy, že tisk vysvědčení je rychlý – pouze je nutné vydat se tou správnou cestou…

Ve dnech 13. 5. – 7. 6. 2013 proběhla 2. celoplošná generální zkouška ověřování znalostí žáků 5. a 9. ročníků ZŠ a odpovídajících ročníků dalších druhů škol. Cílem bylo poskytnout zpětnou informaci o znalostech žáků. Do testování se zapojilo 3.759 škol a v jejich rámci 166.150 žáků.

Hodnotí střediska volného času a nestátní neziskové organizace svoji činnost a jaké k tomu používají nástroje? Co je motivuje k hodnocení poskytovaných služeb? Jaký je vztah zástupců těchto organizací k uznávání výsledků neformálního vzdělávání? Odpovědi na tyto a další otázky přináší závěrečná zpráva z Analýzy úvodního dotazníkového šetření projektu K2 v organizacích poskytujících zájmové a neformální vzdělávání.

Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...