Vstupy pro červenec 2020

Provedli jste převod dat na nový školní rok a chystáte se ukončit vzdělávání žákům, kteří nebudou pokračovat ve vzdělávání na Vaší škole, případně přestupují na SŠ a nedaří se Vám nastavené datum ukončení na kartě žáka uložit? 

 

Problém je obvykle v tom, že dotyčný žák je již zařazen i ve školním roce 2020/2021 do třídy a proto není možné mu zadat ukončení k 31. 8. 2019.



Máte již převedeny data na nový školní rok a chystáte se na tvorbu rozvrhu? V následujícím článku jsme pro Vás shrnuli základní pravidla při tvorbě rozvrhu a připomeneme vám, kde naleznete případnou pomoc v případě, že si s tvorbou rozvrhu nevíte rady.
Přejeme Všem žákům a studentům krásné prázdniny plné nových zážitků, učitelům pak příjemně strávenou klidnou dovolenou!

 

Abyste mohli od září hladce vplout do školního roku 2020/2021, je zapotřebí převést žáky/studenty do vyšších ročníků, připravit Školu OnLine pro tvorbu rozvrhu, tedy například nastavit, kolik budete v novém školním roce používat vyučovacích hodin, jaké předměty budete učit a podobně. Většinu této přípravy můžete provést v několika snadných krocích pomocí našeho průvodce převodem dat na nový školní rok, kterého naleznete v menu Správa aplikace - Převod dat - Nový školní rok.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

V době distanční výuky je Škola OnLine výborným prostředkem k zadávání domácích úkolů a testů.

Mgr. Jaroslava Studničková
Základní škola v Chotěšově

Zobrazit další...