20

Zájem škol o projekty, dotované z Evropského sociálního fondu (ESF), neustále roste, jak se ukázalo i na veletrhu Vzdělání a řemeslo v Českých Budějovicích (30. září – 2. října 2009), kterého se jako vystavovatel zúčastnila také společnost Škola OnLine.

Téměř každá škola v Česku má celou řadu záměrů, které je možné prostřednictvím financí z ESF realizovat. S náročnou administrativou ovšem mívají často nepřekonatelné potíže, které jim v konečném důsledku většinou zabrání takovou žádost vůbec sepsat a podat.

Zájemcům o projekty tak na veletrhu s úspěchem nabídli pracovníci Školy OnLine pomoc při zpracovávání žádostí i realizaci projektů. Tuto pomoc Škola OnLine nabízí všem vzdělávacím subjektům z celé České republiky.

Na projekty, zaměřené na oblast rozvoje lidských zdrojů prostřednictvím vzdělávání ve všech jeho rozmanitých formách s důrazem na komplexní systém celoživotního učení, utváření vhodného prostředí pro výzkumné, vývojové a inovační aktivity a stimulace spolupráce participujících subjektů., bylo pro Českou republiku v období 2007 – 2013 alokováno 1 811,8 mld. €.

Zájemci o projekty dotované z ESF naleznou další informace na našem letáku, podrobnosti k veletrhu Vzdělání a řemeslo jsou na stránkách Výstaviště České Budějovice.

 

 

 

Jiří Slaný, Škola OnLine, 20.10.2009



Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...