01

Milí žáci,

rok se s rokem sešel a dnes opět dostanete zhodnocení vaší celoroční školní práce. Je samozřejmé, že ne všichni se budete moci pochlubit takovým vysvědčením, na kterém se zaskví samé jedničky. Chtěl bych ale říci, že zhoršená známka z jakéhokoliv předmětu neznamená žádnou tragédii. Naopak by to pro vás mělo být informací o tom, ve které oblasti je třeba napřesrok přidat, na čem zapracovat a jakému učivu se více věnovat. Věřte, že pokud se tímto pravidlem budete řídit, za rok bude právě to vaše vysvědčení o mnoho lepší a sami na něj budete pyšní.

Ať už na vašem vysvědčení převáží známky výborné nebo horší, přeji vám všem krásné prázdniny a mnoho radostných dnů plných slunce. Vaši učitelům se sluší poděkovat za práci, kterou za uplynulý školní rok odvedli a věřím, že takovým poděkováním je i symbolická květina, kterou jim dnes za vysvědčení přinesete.

Vedle příjemných letních zážitků vám přeji, abyste se všichni v září ve škole sešli v plném zdraví a s otevřenou myslí, která bude opět připravena načerpávat nové podněty, které v následujícím životějistě bohatě zúročíte.

S úctou

Josef Dobeš

Publikováno v: Škola OnLine


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je pro naše gymnázium naprosto nezbytná součást existence.

Mgr. Jan Řepík
Gymnázium Františka Křižíka a základní škola

Zobrazit další...