22

Způsob tisku vysvědčení v aplikaci se liší v závislosti na rozsahu používaných modulů. Jednotlivé varianty tisku a s nimi související kroky, jak na tisk vysvědčení, naleznete v následujícím odkazu. S výběrem správného vzoru Vám může pomoci nástroj v menu Výstupy - Vysvědčení - Výběr vzoru ročníkového vysvědčení, který Vám na základě vstupních kritérií doporučí vhodné vzory pro tisk, které jsou samozřejmě v souladu s platnou legislativou. 

K dispozici máte rovněž krátký videonávod pro tisk ročníkových vysvědčení. 

Pozor na specifika tisku vysvědčení pro absolventy ZŠ Speciální. Dle vyhl. 300/2018 Sb. jsou stanoveny vzory tiskopisů, které umožňují pouze slovní hodnocení.


Pro tisk tohoto výstupu slouží následující sestavy:

Vysvědčení o získání základů vzdělání v ZŠ speciální - list A (2. pololetí)

Vysvědčení o získání základů vzdělání v ZŠ speciální - list A (2. pololetí, bianco)

Vysvědčení o získání základů vzdělání v ZŠ speciální - list A+1xB (2. pololetí, bianco)

Vysvědčení o získání základů vzdělání v ZŠ speciální - list A+2xB (2. pololetí, bianco)


Dle vyhlášky 3/2015 Sb. (ve znění novely 300/2018 Sb.) se všechna vysvědčení o získání základů vzdělání tisknou na tiskopisy o rozměru 210 x 280 mm, musí obsahovat QR kód (uvádíme jej vždy na konci textu hodnocení na listu A) a jsou z výroby opatřena sériovým číslem – toto beze zbytku splňují bianco tiskopisy SEVT 49 998 5 nebo OPTYS 3066.

 

Publikováno v: Nepřehlédněte


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...