17

Uzavření škol přineslo včera i jeden nový rekord. Nikdy v historii dosud se školním informačním systémem Škola OnLine během jednoho dne nepracovalo takové množství lidí. Padl i dosavadní rekord v podobě počtu zobrazených webových stránek, se kterými uživatelé v jeden den pracovali.

Včerejší stav představuje téměř trojnásobný nárůst využití systému Škola OnLine ve srovnání s běžným pracovním dnem. Dosavadní rekord přitom držel 20. leden 2020, kdy byla Škola OnLine využívána přibližně 2x více než v běžné pracovní dny.

Nelehkou situaci pro naše servery sledujeme a snažíme se na ni v rámci možností reagovat. Například dnes jsme posílili výkon webových serverů o desítky procent. I tak ale může ve špičkách docházet k delším odezvám aplikace, než je běžné. Za tento stav se omlouváme a prosíme Vás v této nelehké době o shovívavost. Snažíme se pro Vás dělat skutečně maximum.

Horké chvilky zažívá i naše zákaznická podpora, kam se ve velké míře obracíte především s dotazy na výukové materiály, domácí úkoly, komunikaci s žáky/rodiči a vedení elektronické třídní knihy s ohledem na opatření vlády. Více informací k tomuto tématu můžete najít též v našich speciálních zpravodajích, které Vám nyní e-maily zasíláme.

Situaci nám trochu komplikuje i přetížení telefonních linek na straně telefonních operátorů, které vyvolala vlna uživatelů pracujících z domova. Včera jsme pozorovali problémy především při volání z/na pevné linky. Dnes již se problém přesunul ve větší míře i k mobilním operátorům. V případě problémů s navázáním hovoru proto případně uvažte možnost odeslání e-mailové zprávy.

Děkujeme za Vaši trpělivost a všem uživatelům Školy OnLine přejeme především pevné zdraví!

Publikováno v: Novinky z aplikace


Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...