Vstupy pro červenec 2010

Projekt financovaný EU a MŠMT v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost je specializovaný na rozvoj a vzdělávání pedagogických pracovníků MŠ v rámci ovládnutí dalších moderních pedagogických metod a vědomostí, souvisejících se systematickým zvyšováním kvality a efektivity vzdělávání za účelem implementace ŠVP. Realizace projektu bude probíhat v oblasti EVVO a zdravého životního stylu (čtyři výukové dny po osmi hodinách od září 2010 do konce roku 2011) a v oblasti Zlepšení práce s individualitou dítěte (tři výukové dny po osmi hodinách od března 2011 do února 2012).
V říjnu 2009 zvažovalo MŠMT, že by žáci devátých tříd konali jednotné přijímací zkoušky na střední školy. Tyto přijímací zkoušky, které měla připravit ministerská organizace CERMAT, by pak byly základním kritériem přijímacího řízení na všechny obory. Nový ministr školství, Josef Dobeš, však s tímto návrhem nesouhlasí. Dle jeho názoru je důležitější zvýšit kvalitu výstupního hodnocení ze střední školy. Zároveň se přiklání ke stávající situaci, tj. nadále zachovat podávání 3 přihlášek ke studiu na střední škole, které v ČR funguje již 2 roky.
Ve dnech 5. a 6. srpna 2010 bude probíhat úprava a rozšiřování technické infrastruktury, na které je provozován systém Škola OnLine. Protože se změna zásadním způsobem dotkne i základních síťových prvků, bude po část uvedených dnů systém zcela nedostupný. Uvedená změna se pozitivně promítne ve stabilitě, bezpečnosti i dostupnosti celého řešení.
Za vzniklé problémy se předem omlouváme
ŠKOLA ONLINE a.s.

Po roce 1990 zaniklo dorostové lékařství, které provádělo odborné lékařské posouzení zdravotního stavu žáků končících povinnou školní docházku. Nyní jsou tedy zdravotní stavy žáků základních škol při výběru dalšího studia nedostatečně posuzovány, to pak způsobuje vyšší výskyt nemocí z povolání a případů invalidity. Potvrzení přihlášky na střední odborné školy nebo učiliště má pouze formální charakter, neboť ho většinou vydává pediatr bez bližších znalostí pracovních rizik.

Důsledkem toho pak je, že musí učni měnit svůj obor nebo vzdělání nedokončí. Dochází pak k situacím, že osmnáctiletí studenti nastupují do třídy s mladšími spolužáky. Tento stav se může také podílet i na braní návykových látek či zvýšení kriminality.

Víme co školy potřebují!

Jsme český výrobce a dodavatel širokého sortimentu školního nábytku (šatní skříňky – dvouplášťové dveře, výškově stavitelné lavice a židle, PC stoly, atd.), kancelářské techniky (skartovačky, řezačky, laminátory, atd.), školních tabulí (nástěnné, mobilní, korkové, flipcharty, atd.), multimediální techniky (interaktivní tabule, učebny).

Každý týden nové akční zboží!

Navštivte prosím náš e-shop www.nabytekproskoly.cz.

TechnoBank (inzerce), 8.6.2010

Strana 2 z 5První   Předchozí   1  [2]  3  4  5  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...