Vstupy pro červen 2011

Hospodářské noviny na svém serveru informovaly o úniku snazšího maturitního testu z českého jazyka, který psali studenti v pondělí 30. května. Zveřejnil jej spolek Eduin. CERMAT se chce bránit, a proto podává trestní oznámení. Naproti tomu se MŠMT zavázalo, že testy kvůli autorským právům zveřejňovat nebude. Eduin však trvá na tom, že ministerstvo školství tají testy záměrně, neboť se chce vyhnout kritice. Testy se totiž studentům příliš nelíbily, neboť neprověřovaly jejich znalosti z českého jazyka a literatury.

Dnes 1. června se může každý z nás přidat k oslavám Mezinárodního dne dětí. Tento svátek připomíná práva a potřeby všech dětí na celém světě a poprvé se uskutečnil 1. června 1950 ve více než 50 státech. Od té doby je oslavován různými hrami, soutěžemi, sportovními a kulturními akcemi apod. Některé akce již začaly poslední květnový víkend jako Dětský den s hasiči v Plzni, Den dětí s hafany ve Štětí, Dětský den pod nymburskými hradbami a jiné. Dnes proběhne Knižní dětský den v Plzni, Den dětí v pražské Stromovce, kulturní festival v Brně a jiné.

Škola OnLine se k oslavám taktéž připojuje a všem dětem přeje pevné zdraví a mnoho radosti ve škole i mimo ni!

Strana 6 z 6První   Předchozí   1  2  3  4  5  [6]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...