Vstupy pro září 2011

Žáci posledních ročníků středních škol měli letos povinně maturovat i z cizího jazyka. Josef Dobeš však upozorňoval na to, že žáci středních odborných škol a technických škol nejsou na maturitu z tohoto předmětu dostatečně připraveni. Poslanci proto povinnost maturovat z cizího jazyka odložili o rok. Letos tedy budou mít žáci stále možnost vybrat si mezi cizím jazykem a matematikou.

Od 1. do 21. září proběhnou na středních školách opravné maturitní zkoušky, přistoupí k nim celkem 20.528 žáků. Ústní zkoušky společné části a profilové zkoušky se uskuteční na kmenové škole žáka ve dnech od 1. do 14. září. Naopak písemné zkoušky společné části proběhnou na spádových školách od 15. do 21. září. Vysvědčení obdrží žáci 26. září.

Internetové prohlížečeAplikace Katedra, Žákovská a Akademie prošly během letních měsíců řadou významných úprav. Méně viditelnou, nicméně velmi podstatnou změnou je podpora nových verzí internetových prohlížečů. Zářijová verze školního informačního systému přináší podporu i pro Internet Explorer 9, Firefox 6 a Chrome 2.

Vážené uživatelky, vážení uživatelé Školy OnLine,

vítáme vás po prázdninách opět ve škole a přejeme všem pedagogům, žákům i rodičům hodně úspěchů, sil a nadšení v začínajícím školním roce 2011/2012. Zároveň doufáme, že i nadále bude pro vás práce se systémem Škola OnLine příjemná a nápomocná.

Strana 4 z 4První   Předchozí   1  2  3  [4]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...