Vstupy pro leden 2012

Do 29. února 2012 máte možnost přihlásit se do soutěže „Zaostřeno na toleranci“. Jejím cílem je propagovat toleranci a rozmanitost ve školním kolektivu a ohleduplnost dětí k těm, kteří se nějakým způsobem liší, např. barvou pleti, náboženským vyznáním, původem, vzhledem, nadaností, fyzickým či mentálním postižením.

Škola OnLine - KatedraVýstupní hodnocení žáka může středním školám sloužit jako vodítko v rámci přijímacích zkoušek. Tento článek shrnuje možnosti školního informačního systému Škola OnLine – Katedra v oblasti evidence a tisku výstupního hodnocení žákům zákaldních škol.

V uplynulých dnech došlo k setkání Josefa Dobeše s velvyslancem Spolkové republiky Německo Detlefem Lingemannem. V rámci této schůzky vyzdvihl ministr školství tyto hlavní oblasti spolupráce ve vzdělávání mezi oběma státy:

Zápisovým lístkem potvrzuje uchazeč o studium úmysl stát se žákem příslušné střední školy. Žákům základní školy jej vydává ředitel/ka základní školy do 15. března. Často je žákům vystavován společně s vysvědčením na konci 1. pololetí a ti jej pak odevzdávají při přijímacím řízení na SŠ. V tomto článku se dozvíme, jak ve Škole OnLine vytisknout a evidovat zápisové lístky.

Již 20 z 26 akademických senátů odmítlo návrh vysokoškolských reforem, tímto krokem se tak připojily k většině nespokojených studentů. Dle škol neřešilo MŠMT jejich připomínky, proto svoji kritiku poslaly přímo vládě. Josef Dobeš však tvrdí, že postupoval dle legislativy.

Strana 3 z 5První   Předchozí   1  2  [3]  4  5  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...