Vstupy pro březen 2012

MŠMT se rozhodlo prodloužit akreditaci Právnické fakultě ZČU do července 2016. K závěru došlo na základě vysokoškolského zákona č. 111 a přihlédnutí k nejasnému osudu 1.800 studentů této fakulty. Neexistuje totiž jistota, kde a jakým způsobem by studenti dokončili svá studia, neboť kapacity ostatních právnických fakult jsou omezeny.

Nejnovější verze školního informačního systému Škola OnLine přináší několik zásadních změn. Jak již bylo dříve ohlášeno, nejzásadnější změny jsou spojeny s evidencí přijímacího řízení.

Ne každému dítěti se chce po vyučování pravidelně navštěvovat zájmové kroužky, pro některé děti ze sociálně slabších rodin je třeba tato možnost nedostupná, a tak volný čas tráví potulováním po ulicích a z nudy tropí hlouposti. A právě jim mohou posloužit otevřené kluby mládeže, které nabízejí širokou škálu aktivit.

Zajímá vás, jakým směrem se bude ubírat rozvoj informačních a komunikačních technologií ve školství v tomto roce? Jste odborný učitel, ICT metodik, řešíte nákup výpočetní techniky pro školu, nebo se přímo podílíte na řízení školy? Pak byste rozhodně 22. března neměli chybět na odborné konferenci „ICT ve školství 2012“.

Jste žáky středních škol? Pokud ano, tak právě pro vás je určena literární soutěž „Ze šuplíku fantasie“. Akce startuje právě v těchto dnech a zasílat do ní můžete do konce dubna soutěžní povídky.

Strana 3 z 4První   Předchozí   1  2  [3]  4  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...