Vstupy pro duben 2012

Od 2. dubna vede úřad MŠMT první náměstek ministra školství Ladislav Němec. Bude mít na starosti administraci a zajištění chodu úřadu do doby, než bude prezidentem republiky jmenován nový ministr.

Ve středu 4. dubna se bude od 10:30 v Památníku národního písemnictví na Strahově konat již 20. ročník celostátní akce „SUK – Čteme všichni“, jež je součástí oslav Mezinárodního dne dětské knihy. Tuto akci pořádá Národní pedagogické muzeum a knihovna J. A. Komenského ve spolupráci s Klubem dětských knihoven. Anketa o nejčtenější a nejoblíbenější knihu vždy probíhá od ledna do března a do jejího posledního ročníku ankety se zapojilo více než 3.000 dětí.

Od 30. března mají školy možnost si na webových stránkách společnosti CERMAT stáhnout ilustrační testy a zadání písemných prací povinných zkoušek pro rok 2012. Obdrží zde také krátké vysvětlení ohledně náročnosti testů.

Od 1. do 30. dubna musí školy předávat individuální data ze školní matriky na MŠMT. V aplikaci Katedra slouží k tomuto účelu formulář Export ze školní matriky pro MŠMT (Administrace – Export dat).

Strana 3 z 3První   Předchozí   1  2  [3]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...