Vstupy pro červen 2012

Ústřední automotoklub (ÚAMK) pořádá na Václavském náměstí v Praze dne 28. června od 10 do 17 hodin Den bezpečnosti silničního provozu (Road Safety Day). Patronem celé akce je pražský primátor MUDr. Bohuslav Sobotka a jedním z nejvýznamnějších hostů bude jezdec Formule 1 Michael Schumacher.

Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Petr Fiala odvolal dne 8. května 2012 z funkce ředitele Centra pro zjišťování výsledků vzdělávání Pavla Zeleného. Řízením Cermatu byl pověřen Jiří Zíka. Důvodem jsou chyby a nejasnosti, které vznikly v průběhu státních maturit a způsob jejich prezentace.

Ministr Fiala seznámil Českou konferenci rektorů s připravovanou náplní reformy terciárního vzdělávání. Reforma bude uskutečněna formou novelizace stávajícího vysokoškolského zákona. MŠMT se zároveň dohodlo s vysokými školami na snížení počtu studentů pro akademický rok 2012/2013, a to zejména na základě očekávaného demografického poklesu a podpory kvality vzdělávacího procesu.

Ve středu 13. 6. 2012 v době od 14.00 do 15.00 bude společnost ŠKOLA ONLINE a.s. pořádat pro své zákazníky bezplatný webový seminář k problematice tisku vysvědčení na konci školního roku. Během jedné hodiny Vám on-line vysvětlíme a připomeneme všechny důležité podklady, které je zapotřebí připravit pro bezproblémové vytištění vysvědčení, i jak správně vysvědčení vytisknout nebo přizpůsobit svým potřebám. Dostaneme se zcela jistě i k nejčastějším dotazům, se kterými se obracíte na zákaznickou podporu systému Škola OnLine - Katedra. Pro účast na semináři nemusíte nikam jezdit, je zapotřebí se jen zaregistrovat a v hodinu konání semináře se pohodlně usadit a pozorně naslouchat.

Strana 3 z 3První   Předchozí   1  2  [3]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro vedení školy je jednoduché provádět kontrolu docházky, hodnocení a probrané učivo u jednotlivých žáků nebo celých tříd.

Mgr. Karolína Žáková
SSUPŠ - Zámeček

Zobrazit další...