Vstupy pro září 2012

Ve škole dochází téměř denně ke změnám v rozvrhu, vyučovací hodiny se suplují, přesouvají, vyměňují nebo odpadají a vedení školy je povinno o této skutečnosti včas informovat své učitele i žáky. Dříve se tomu tak dělo přes školní nástěnku, v dnešní moderní době se však o této skutečnosti můžete dozvědět i elektronicky a kdykoliv budete mít přístup na internet.

V podzimním zkušebním termínu 2012 bylo vykonáno 17,6 tisíc zkoušek formou didaktických testů. Z celkového počtu přihlášených (21,5 tis.) tak k didaktickým testům přišlo více než 4/5 přihlášených (81,6 %).

První ročník Olympiády fyziky a dalších věd POHÁR VĚDY s podtitulem KOUMES 2012 probíhal po celý školní rok 2011/2012 a zorganizovala jej Asociace malých debrujárů České republiky, a to pod záštitou členky rady Pardubického kraje Jany Pernicové za podpory MŠMT a města Litomyšl.

Jako třídní učitelé jistě pravidelně hlídáte, aby vám žáci řádně odevzdali omluvenky za své absence. Stejně tak z každodenní praxe víte, že někteří žáci jsou nedisciplinovaní a nosí omluvenky se značným zpožděním, a vy tak zbytečně ztrácíte čas listováním v papírové třídní knize a zjišťováním hříšníků.

Titulem Nejlepší česká škola se pyšní ZŠ Jakuba Arbese z Mostu, 2. místo získala ZŠ Babice nad Svitavou a 3. místo ZŠ 28. října z Příbrami. Soutěž probíhala celý školní rok 2011/2012 a výsledky byly vyhlášeny v červnu v Českém Krumlově. Záštitu pod touto akcí převzalo MŠMT a partnery projektu se staly České televize, Český rozhlas 2, Deník, Pedagogická fakulta UK a vzdělávací portál www.ucenionline.cz.

Strana 2 z 3První   Předchozí   1  [2]  3  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...