Vstupy pro únor 2013

Kulturní mosty o. s., Velvyslanectví Norského království v ČR, MK ČR a Městský úřad Žďár nad Sázavou zvou talentované žáky k účasti ve výtvarné soutěži Česko mýma očima s podtitulem Vzkaz pro mého kamaráda do Norska věnované partnerství se skandinávskými zeměmi.

V letošním školním roce končí poslední ročník pokusného ověřování domácího vzdělávání na 2. stupni základních škol. Jelikož se setkalo s kladným ohlasem, připravuje MŠMT návrh jeho zpracování do novely školského zákona.

V současné době stále více nabývá na významu oblast uznávání výsledků neformálního vzdělávání a celoživotního učení. Tento trend je patrný nejen u nás, ale i v okolních státech Evropské unie. Na tuto problematiku se zaměřil také Národní institut dětí a mládeže (NIDM), když v říjnu 2012 začal realizovat ve spolupráci s ministerstvem školství dvouletý národní projekt K2 – Kvalita a konkurenceschopnost v neformálním vzdělávání.

Strana 2 z 2První   Předchozí   1  [2]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...