Vstupy pro duben 2013

Společnost CCA Group a.s. jako realizátor projektu Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/14.0147) ve spolupráci se společností SCIO připravila pro základní školy z celé ČR srovnávací testování znalostí v oblasti průřezových témat. Testování určené pro žáky 8. a 9. ročníků ZŠ a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií proběhlo v termínu 18. 2. – 8. 3. 2013.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy pro rok 2013 uvolnilo dotační prostředky na realizaci I. ročníku kvalifikačního Studia pedagogiky volného času dle novely zákona 563/2004 Sb. o pedagogických pracovnících. Zájemcům o toto studium nabízíme jedno z míst ve studijní skupině Národního institutu dětí a mládeže MŠMT.

Nejrozšířenější webový školní informační systém Škola OnLine přichází s revolučním způsobem práce s tiskovými výstupy v prostředí webu. „Jedná se o zlomový bod na českém trhu školních informačních systémů,“ upozorňuje Jiří Pešan, výkonný ředitel společnosti.

Strana 2 z 2První   Předchozí   1  [2]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...