Vstupy pro září 2015

Škola OnLine Vám přináší další usnadnění každodenní práce - nyní máte možnost probírané učivo vybírat přímo z tematického plánu výuky a to jak při klasických denních zápisech, tak i při týdenních zápisech probíraného učiva. Témata výukových celků i jednotlivých hodin si nyní jednoduše zaevidujete v novém modulu Tematické plány a poté již jen vybíráte jednotlivé položky do zápisu probíraného učiva.

Během prázdnin, když jste si užívali zaslouženou dovolenou, jsme pro Vás postupně vydávali články, které by Vám nyní na vstupu do nového školního roku mohly pomoci se správou Vašich školních dat, či běžnou agendou Vaší školy. V tomto článku najdete rozcestník, nebo spíše seznam odkazů, pomocí kterých si můžete snadno přečíst články právě k těm tématům, která Vás zrovna zajímají.

Vítáme Vás v novém školním roce 2015/2016 a přejeme Vám, aby byl úspěšný. Doufáme, že všichni žáci budou pilní a naučí se mnoho nového. Učitelům přejeme, aby jim Škola OnLine byla i nadále užitečným pomocníkem, usnadnila jim administrativní práci a oni se o to více mohli věnovat výuce. 

Strana 2 z 2První   Předchozí   1  [2]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...