Vstupy pro srpen 2017

K dobrým vzájemným vztahům rodiny a školy jistě přispívá i komunikace s rodiči a umožnění přístupu k aktuálním informacím ohledně studijních výsledků jejich dětí. Jak umožnit rodičům a žákům přístup do aplikace s ukážeme v tomto článku.

Omezená délka platnosti hesla patří mezi nejčastěji využívané bezpečnostní prvky pro uživatele webových aplikací. Délka platnosti hesla pro pedagogy je v našem systému nastavena na 30 dní, každá škola si však může tuto dobu upravit.

Dalším krokem k avizovanému zjednodušení a zpřehlednění aplikace je nový vzhled aplikace (o prvním kroku jsme psali ve článku Měníme menu aplikace). Změna proběhne v nejbližších dnech a bude se týkat téměř výhradně vzhledu aplikace.

Pracujete již intenzivně s daty pro nový školní rok 2017/2018? Pak Vás pravděpodobně zaujme následující novinka.

V průběhu příštího týdne dojde k úpravě hlavního menu aplikace. Tato úprava je prvním krokem k avizovanému zjednodušení a zpřehlednění celé aplikace Škola OnLine.

Strana 2 z 4První   Předchozí   1  [2]  3  4  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...