Vstupy pro srpen 2020

Připravili jsme pro Vás webový seminář věnovaný učitelům, zaměřený na práci se školním informačním systémem Škola OnLine pro učitele. Provedeme Vás všemi moduly, které v rámci aplikace budete využívat a vysvětlíme základní principy ovládání aplikace Škola OnLine. Prostor bude na závěr věnován i vašim dotazům. Bližší informace a možnost registrace naleznete na tomto odkazu
K dobrým vzájemným vztahům rodiny a školy jistě přispívá i komunikace s rodiči a umožnění přístupu k aktuálním informacím ohledně studijních výsledků jejich dětí. Rodiče tak prostřednictvím Školy OnLine mají přístup k elektronické komunikaci se školou, mohou kontrolovat hodnocení svých dětí v jednotlivých předmětech, být informováni o probraném učivu a v neposlední řadě o chování svého dítěte. Žáci jistě ocenění např. přístup k výukovým zdrojům či aktuálním informacím o změnách v rozvrhu. Období začátku školního roku je spojené právě s vytvářením uživatelských účtů do školního informačního systému pro žáky, jejich zákonné zástupce a případně nové učitele.

Aplikace nově umožňuje vytvoření online schůzky z prostředí Školy OnLine. Do parametrů aplikace je doplněn parametr "Povolit vytvořit online schůzku z aplikace". V současnosti je možné svolávat schůzky pomocí „Microsoft Teams".


Přecházíte na Školu Online z jiného školního informačního systému a chcete se seznámit se základními principy ovládání a funkcemi, které aplikace nabízí? Připravili jsme pro Vás již v červenci školení pro administrátory systému. 

Bližší informace o termínech s možností registrace na školení naleznete na tomto odkazu


Strana 2 z 2První   Předchozí   1  [2]  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je pro naše gymnázium naprosto nezbytná součást existence.

Mgr. Jan Řepík
Gymnázium Františka Křižíka a základní škola

Zobrazit další...