Vstupy pro leden 2012

Žáci posledních ročníků základních škol budou v následujících týdnech řešit, na kterou střední školu podají přihlášku k dalšímu (střednímu) vzdělávání. Tomuto kroku však předchází ještě vytištění přihlášky základní školou, resp. vydání potvrzení o studijních výsledcích žáka na základní škole. V tomto článku si proto ukážeme, jakým způsobem mohou základní školy vytisknout přihlášku přímo z prostředí Školy OnLine.

Být rodičem, pedagogem, vytvářet si dobrý vztah s dítětem, to je nikdy nekončící proces. „Problémové“ děti se od těch ostatních odlišují tím, že v mnohem větší míře oplývají výraznou emocionalitou, neodbytností, citlivostí, neochotou ke změně. Stále častěji se setkáváme s „neklidnými, neposednými, nepozornými, zbrklými a zlobivými“ dětmi, které svojí hyperaktivitou ruší klid ve třídě a jejich integrace není jednoduchá. Proč je ve třídách tolik hyperaktivních dětí?

Evropská komise neproplatí českému školství 1,2 miliardy korun. Rozhodla se tak na základě chyb v zadávání veřejných zakázek v operačním programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost, které vznikly zřejmě v letech 2008 a 2009. Ministr školství Josef Dobeš však trvá na tom, že se jedná o technický problém, který chce vyřešit do 3 měsíců.

S koncem prvního pololetí se na školách blíží jarní prázdniny. Jejich termíny v jednotlivých krajích zjistíte v tomto článku.

Škola OnLine podporuje nejnovější verzi špičkového generátoru rozvrhů aSc Rozvrhy. Využít ji můžete například již při vytváření rozvrhu na 2. pololetí školního roku. Kromě verze 2012 máte samozřejmě možnost se Školou OnLine i nadále používat starší verze aplikace. Připravíte se však o řadu novinek, které verze 2012 přináší.

Strana 1 z 5První   Předchozí   [1]  2  3  4  5  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...