Vstupy pro leden 2015

Ačkoli se začátek kalendářního roku nesl především ve znamení uzavírání pololetního hodnocení a tisku vysvědčení, připravili jsme pro vás několik zajímavých novinek, které by vám měly usnadňovat práci během celého školního roku a také jsme upravili vzory přihlášek na SŠ a způsob jejich evidence, tak aby odpovídaly legislativním změnám.

Vzhledem k tomu, že se blíží konec prvního a začátek druhého školního pololetí, upozorňujeme administrátory Školy OnLine, že je třeba v předstihu provést několik drobných úkonů.

Blíží se konec pololetí a tedy i čas, kdy se bude definitivně rozhodovat, jaké známky přinesou žáci domů na vysvědčení. Během pololetí Vám Škola OnLine pro toto rozhodnutí připravila podklady, ale samotné rozhodování za Vás samozřejmě nevyřeší – zvláště pokud známka vychází nerozhodně.

Vzhledem k úpravě pravidel spojených s přijímacím řízením jsme aktualizovali vzory tiskopisů Přihláška ke vzdělávání - studiu ve SŠ se zaevidovanými údaji o škole kam se žák hlásí. Doporučujeme staré vzory smazat a stáhnou si nové, podrobný postup naleznete ve starším článku Vytiskněte přihlášku na SŠ přímo ze školní matriky!

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...