Vstupy pro leden 2019

Vzhledem k tomu, že termíny jarních prázdniny se liší dle krajů je nutné, aby si jarní prázdniny nastavila v Kalendáři organizace každá škola ručně. Předpokladem správného nastavení je včasné nasazení rozvrhu na 2. pololetí.

Vyslyšeli jsme četné požadavky uživatelů týkající se zadávání průběžného hodnocení a provedli jsme  některé změny na formuláři určeném pro zadání hodnocení. 

Vzhledem k tomu, že se blíží konec prvního a začátek druhého pololetí školního roku, upozorňujeme administrátory aplikace, že je třeba v předstihu provést několik drobných úkonů.

Při vývoji aplikace samozřejmě pamatujeme i na střední školy, kde jsme aktuálně rozšířili modul Přijímací řízení o možnost kopírování údajů z přihlášek (z oboru/kola) a skladby přijímacího řízení  v rámci daného školního roku.

V prvním pololetí doporučujeme využít možnost výpisů z vysvědčení, které se tisknou na běžný kancelářský papír. Výhody tohoto postupu jsou zjevné – škola nemusí řešit, jaké tiskopisy v pololetí nakoupí, učitelé nemusí hlídat, zda všichni žáci vysvědčení v pořádku vrátili a rodiče dostanou na výpisu veškeré potřebné informace a mohou si jej ponechat.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...