Vstupy pro leden 2021

Vzhledem k tomu, že se blíží konec prvního pololetí školního roku, doporučujeme administrátorům aplikace provést několik drobných úkonů souvisejících s přechodem na 2. pololetí. K tomu, abyste mohli plynule navázat na 2. pololetí, tedy zadávat hodnocení a provádět zápisy do třídní knihy, je zapotřebí převést rozvrh z 1. do 2. pololetí.



Nemohli jste si v přímém přenosu pustit webinář věnovaný kontrole a tisku ročníkových vysvědčení? Přinášíme Vám videozáznam z této akce. 




Nemohli jste si v přímém přenosu pustit webinář věnovaný tisku přihlášek k dalšímu vzdělávání na SŠ a zápisových lístků? Přinášíme Vám videozáznam z této akce. 




Nemohli jste si v přímém přenosu pustit webinář věnovaný zadávání hodnocení a tisku vysvědčení? Přinášíme Vám videozáznam z této akce. 

Nemohli jste si v přímém přenosu pustit webinář věnovaný zadávání uzávěrek učitelů a uzávěrek třídních učitelů? Přinášíme Vám videozáznam z této akce. 




Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...