Vstupy pro leden 2023

Na pátek 3. února připadají jednodenní podzimní prázdniny. Rádi bychom vás tímto informovali, že 3. 2. 2022 bude technická linka podpory dostupná od 8 do 13 hodin. Své dotazy a požadavky nám samozřejmě můžete zasílat e-mailem a to na adresu hotline@skolaonline.cz.

Chystáte se tisknout žákům přihlášky na střední školu? Přinášíme Vám souhrn nejdůležitějších rad, jak ve Škole OnLine přihlášku se všemi potřebnými údaji snadno vytisknete.

V souvislosti s blížící se pololetní klasifikací obeslalo MŠMT školy s dokumentem „METODIKA K HODNOCENÍ ŽÁKŮ V ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH DLE ZÁKONA LEX UKRAJINA VE ŠKOLNÍM ROCE 2022/23“. Níže uvádíme několik zásad, na které je třeba brát zřetel při hodnocení ukrajinských žáků:


Nastal čas uzavírání pololetní klasifikace a tisk výpisů vysvědčení či samotných vysvědčení. Proto vám přinášíme užitečné tipy z naší zákaznické podpory, které vám pomohou vyřešit časté úkoly těchto dnů.


Sepsali jsme pro vás odpovědi na nejčastější dotazy a podněty, s nimiž se na nás obracíte. Podívejme se, co Vás ohledně uzávěrek hodnocení a tisku vysvědčení či výpisů nejvíce zajímá.

 

Měsíc leden je obdobím pro uzavírání hodnocení za 1. pololetí, tisku vysvědčení a výpisů z vysvědčení. V tomto náročném období tu chceme být proto pro Vás déle.

V období od 23. ledna do 1. února jsme rozšířili provoz telefonické podpory, a to od pondělí do pátku od 7.30 do 16.30 hodin

Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...