Vstupy pro říjen 2013

Na přelomu října a listopadu se koná v 6 městech konference pro školy s názvem Vzděláváme pro budoucnost. Konference má za cíl zprostředkovat zkušenosti ředitelů, učitelů, správců a IT odborníků se zaváděním a využíváním nejnovějších technologií ve výuce.

Společnost ŠKOLA ONLINE a.s. si Vás dovoluje pozvat na prezenční školení věnované užívání a tvorbě tiskových sestav v rámci školního informačního systému Škola OnLine. Celodenní školení bude probíhat v Praze a to v úterý 12. listopadu 2013 od 9 hodin. Nejedná se o prezentaci, ale skutečně odborné školení vedené zkušeným lektorem přímo u počítačů, které budou po celou dobu k dispozici všem účastníkům.

Již pouze 2 pracovní dny zbývají školám na předání dat o žácích na MŠMT. Rádi Vám s tímto úkolem pomůžeme a to na telefonním čísle +420 378 229 460, kde je nás možné kontaktovat v pracovní dny od 8.00 do 16.00. Kontaktovat nás můžete i skrze e-mail hotline@skolaonline.cz, který je vhodný využívat především pro řešení konkrétních chyb v předávaných datech a výkazech.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...