Vstupy pro říjen 2019

Vážení uživatelé,

dne 24. 10. 2019 v časných ranních hodinách došlo v důsledku technických potíží k výpadku webového informačního portálu Školy OnLine, který slouží i pro přihlašování k vlastnímu školnímu informačnímu systému.

Namiřte čtečku QR kódů na kód v přihlášce a vyplnění osobních údajů z přihlášky nechte na nás, už neztrácejte čas s ručním přepisováním těchto údajů do karet uchazečů.

Reagujeme na podněty uživatelů, kterým se na starších displejích zdál nový vzhled aplikace málo kontrastní. Po důkladném vyhodnocení Vašich postřehů a několikatýdenním uživatelském testování ve spolupráci se školami Vám přinášíme zejména úpravy popsané v tomto článku.

Rádi bychom Vás informovali, že 30. 9. 2019 MŠMT vydalo nové vzory přihlášek ke vzdělávání do SŠ a konzervatoří.

Dovolujeme si vás pozvat na samostatnou konferenci ŠKOLY ONLINE, která se bude konat v pondělí 18. listopadu 2019 v  kongresové části  centra ATRIUM Palác Pardubice. 

Chceme vám ukázat, jak je možné využívat Váš školní informační systém v maximální míře. Přineseme vám zkušenosti přímo ze škol, projdeme nejčastější dotazy se kterými se na nás obracíte a podíváme se podrobněji na vybrané části systému.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...