Vstupy pro listopad 2016

Dne 22. listopadu vydalo MŠMT aktualizaci vzorů tiskopisů přihlášek na střední školy. Na druhé straně tiskopisu se bude opět vypisovat kolonka „IZO školy“. Již zveřejněné tiskopisy přihlášek pro školní rok 2016/2017, které na straně druhé obsahují údaj „RED IZO školy“, zůstávají v platnosti.

Na všechny mateřské, základní, střední, konzervatoře, vyšší odborné školy, školní družiny a školní kluby, které navštěvují žáci s přiznanými podpůrnými opatřeními ve stupni 2 až 5, se vztahuje povinnost předávat MŠMT statistický výkaz R 44-99. Jak na jeho předání formou xml souboru se dozvíte v tomto článku.

Od školního roku 2016/2017 se mění náležitosti přihlašování uchazečů k přijímacímu řízení a  průběh přijímacího řízení. Tyto změny vycházejí z nového znění § 60 až 64 školského zákona (zákon č. 561/2004 Sb., ve znění zákona č. 178/2016 Sb.) a z  vyhlášky č. 353/2016 Sb., o  přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání (dále jen „vyhláška“).

Jako každým rokem jsme pro Vás připravili oblíbené školení tvorby tiskových sestav pro začátečníky. Cílem tohoto školení je seznámit účastníky s možnostmi získávání výstupů ze Školy OnLine, naučit je pracovat s nástrojem tiskových sestav, upravovat vzorové sestavy dle svých potřeb a také naučit se vytvářet vlastní jednoduché sestavy.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Obsluha Školy OnLine je snadná a intuitivní, což kvitují všichni učitelé bez rozdílu věku.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...