Vstupy pro listopad 2020

V souvislosti s opatřeními, která v oblasti školství aktuálně s ohledem na platný stupeň opatření ve školství platí, jsme pro Vás připravili odpovědi na nejčastější dotazy, které jsme v posledních dnech od Vás zaznamenali. Vzhledem k tomu, že v současné době probíhá ve školách výuka jak prezenční, tak distanční formou a třídy se často musí střídat v prezenční výuce po týdnech, řešení změn v rozvrhu je určitě v tuto chvíli nejčastějším tématem na většině škol.

 

Máte na škole žáky, kteří mají uznané vzdělávání ve vybraných předmětech z předchozího vzdělávání? Žáky, kteří jsou např. ze zdravotních důvodů uvolněni z hodin tělesné výchovy či jiného předmětu? Případně žáky, vzdělávající se podle §41 školského zákona? Pokud jste si alespoň na jednu z těchto otázek odpověděli "ano", následující informace v článku jsou věnované právě vám. 

Celorepublikový „lockdown“ škol nás opět postavil před velkou výzvu. Jak co nejlépe zvládnout distanční výuku? Čím déle jsme doma, tím více řešíme to, jak žákům zajistit skutečně plnohodnotné vyučování. A jak vysvětlit novou látku, aby ji studenti plně pochopili i na dálku? 

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

V době distanční výuky je Škola OnLine výborným prostředkem k zadávání domácích úkolů a testů.

Mgr. Jaroslava Studničková
Základní škola v Chotěšově

Zobrazit další...