Vstupy pro prosinec 2011

Vánoční prázdniny se pomalu chýlí ke konci a žáci se do tříd vrátí opět v úterý 3. ledna 2012. Již nyní se však mohou žáci a studenti těšit na řadu prádnin v kalendářním roce 2012. Jejich úplný přehled přináší tento článek.

íky MŠMT obdrží řada vědeckovýzkumných projektů 3,5 miliardy korun z evropských peněz a ze státního rozpočtu v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace. Podpořené projekty jsou zaměřeny zejména na modernizaci infrastruktury pro výuku na vysokých školách spojenou s výzkumem, dojde tedy i ke zkvalitnění vzdělávání na těchto institucích.


Klidné prožití vánočních svátků a úspěšný nový rok 2012 Vám přeje ŠKOLA ONLINE a. s.

Sdělení MŠMT k vedení školní matriky u závěrečné zkoušky, maturitní zkoušky nebo absolutoria v konzervatoři v případě osob, které nejsou žáky a získaly odborné způsobilosti podle Národní soustavy kvalifikací k řádnému výkonu všech pracovních činností vykonávaných v rámci určitého povolání (15.12.2011 - č.j.: 32217/2011-20).

Vážená uživatelko, vážený uživateli,

z důvodu údržby technické infrastruktury, na které je provozován systém Škola OnLine, může v průběhu 28. prosince 2011 docházet k výpadkům aplikací Katedra, Žákovská, Akademie a OLAT.

Strana 1 z 4První   Předchozí   [1]  2  3  4  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...