Vstupy pro prosinec 2013

Máte zájem o účast na školení věnovaného užívání a tvorbě tiskových sestav v rámci školního informačního systému Škola OnLine, ale již na Vás nevybylo místo? Byla pro Vás města Karlovy Vary a Praha příliš vzdálená? V současné době připravujeme další termíny pro kalendářní rok 2014!

V případě, že máte zájem o účast na tomto odborném placeném školení, prosíme Vás o nezávazné vyplnění následujícího krátkého dotazníku. Umožníte nám tak zjistit, kde je kolik zájemců a následně vypsat školení co nejblíže Vaší škole.

Krásné a poklidné prožití svátků vánočních a v roce 2014 mnoho zdraví, lásky, spokojenosti a životního optimismu přeje všem pracovníkům škol, žákům, studentům a rodičům Škola OnLine.

Většina škol již netiskne pro žáky v pololetní vysvědčení na speciální tiskopis s vodoznakem, ale žákům vydává pouze takzvaný Výpis z vysvědčení, který se tiskne na běžný kancelářský papír. Výhody tohoto postupu jsou zjevné – škola nemusí řešit, jaké tiskopisy v pololetí nakoupí, učitelé nemusí hlídat, zda všichni žáci vysvědčení v pořádku vrátili a rodiče dostanou na výpisu veškeré potřebné informace a mohou si jej ponechat.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je pro naše gymnázium naprosto nezbytná součást existence.

Mgr. Jan Řepík
Gymnázium Františka Křižíka a základní škola

Zobrazit další...