Vstupy pro prosinec 2020

Pokud patříte mezi školy, pro které je vyučování v cyklech běžné, pravděpodobně aktuálně řešíte, jak od ledna prohodit cyklovanou výuku, abyste navázali po novém roce správným cyklem v rozvrhu. Poradíme vám, jak tuto změnu cyklů nastavíte v aplikaci.

Přejeme všem pedagogům, žákům, studentům a rodičům krásné a poklidné prožití svátků vánočních a do nového roku hodně zdraví, lásky, spokojenosti a životního optimismu.

Vaše Škola OnLine

Na základě opatření MŠMT byly vyhlášeny dny 21. a 22. prosince 2020 pro žáky základních škol, středních škol, konzervatoří a základních uměleckých jako dny boje proti covidu. V tomto článku Vám přinášíme návod, jak tyto volné dny zaevidovat v aplikaci Škola OnLine. 

V souvislosti s blížícím se koncem 1. pololetí jsme pro Vás připravili sérii webových školení zaměřených na uzavírání hodnocení, tisk vysvědčení a výpisů z vysvědčení a generování Zápisových lístků a Přihlášek k dalšímu vzdělávání na SŠ. Seznam webinářů na měsíc LEDEN 2021 s jejich termíny a odkazem k registraci naleznete v článku. 




Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...