Vstupy pro únor 2017

Abychom Vám zpříjemnili práci v systému, připravili jsme pro Vás novinku v zápisech do 1. ročníků základních škol. Přihlášky na zápisy se dosud automaticky řadily dle pořadí zapsání a zákonný zástupce neměl možnost si vybrat termín, kdy se chce s dítětem k zápisu dostavit. To se nyní mění.

Na konci roku 2016 představilo MŠMT nové vzory tiskopisů přihlášek na SŠ. Tato změna byla nutné  v návaznosti na novou vyhlášku č. 353/2016 Sb. o přijímacím řízení ke střednímu vzdělávání. Nově se na tiskopisech můžeme setkat s políčky pro jednotnou přijímací zkoušku, nebo přiznaná podpůrná opatření ke konání přijímacího řízení. Nové je i pole pro tisk QR kódu.

Jarní prázdniny jako jediné nejsou v Kalendáři organizace přednastaveny (a to z důvodu různých termínů) a je nutné je do Kalendáře organizace (Administrace - Nastavení - Kalendář organizace) nastavit, aby pak došlo k jejich automatickému založení. Pokud jste tak dosud neučinili, je nyní již výhodnější je zadat ručně – celá akce Vám zabere pouze několik minut a postup Vám přinášíme v tomto jednoduchém návodu.

Vzhledem k množícím se dotazům ohledně vyplňování přihlášek na střední školy a zápisových lístků bychom Vám rádi zprostředkovali následující informace.

Právě v tomto období začínají školy vydávat svým žákům přihlášky ke vzdělávání ve středních školách. Pokud si nejste jisti postupem při tisku, naleznete jeho podrobný popis v uživatelské příručce v kapitole s popisem nejčastěji používaných sestav - Přihlášky ke vzdělávání ve SŠ.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Program je spolehlivý, ale i přesto v případě nejasností jsou tvůrci vždy ochotni ihned poradit a vyřešit problém.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...