Vstupy pro duben 2010

Učitel brněnského gymnázia se rozhodl ještě před uzavřením volebních místností zveřejnit výsledky hlasování studentů na své škole, a to i přes dohodu mezi organizátorem studentských voleb „nanečisto“, neziskovou organizací Člověk v tísni, a Asociací krajů.
Vydavatelství Elsevier Science, nejstarší a největší světový producent časopisů a databází pro vědu a výzkum, ocenilo poprvé v ČR 5 nejlepších vědeckých prací od mladých autorů do 35 let a udělilo jim finanční ceny od 1000 do 4000 eur. Slavnostní předání cen za oficiální podpory MŠMT se uskutečnilo v úterý 27. 4. 2010 v 18:00 h v hotelu Four Seasons v Praze. Předávání cen vynikajícím vědcům se zúčastnil náměstek ministryně pro výzkum a vysoké školství Vlastimil Růžička.
MŠMT ČR ve spolupráci s Univerzitou Karlovou v Praze a za přispění Evropské komise pořádá 30. 4. 2010 seminář „Evropská spolupráce ve vzdělávání a v odborné přípravě 2010 – 2020“.
Vzhledem k množícím se dotazům vydalo MŠMT oficiální stanovisko k problematice stanovení počtu členů maturitní komise.
Dne 22.4 schválil Senát Parlamentu ČR v rámci zákonu o pedagogických pracovnících uzákonění registru vysokoškolských profesorů a docentů, který má informovat o tom, na kterých školách daní pedagogové vyučují, a dát akreditační komisi přehled o kvalitě výuky. Norma pak bude předložena prezidentovi k podpisu.
Strana 1 z 5První   Předchozí   [1]  2  3  4  5  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...