Vstupy pro duben 2021

Vážení zákazníci,

omlouváme se za výpadky aplikace Škola OnLine, se kterými jste se mohli dnes ráno setkat.

Občasná nedostupnost služby byla způsobena probíhajícími DDoS útoky na naši technickou infrastrukturu.

Už jste se zamýšleli na tím, jak na středních školách a konzervatořích v aktuálním školním roce správně uzavírat hodnocení za 2. pololetí žákům posledních ročníků? Jakým způsobem je třeba přistoupit k závěrečným zkouškám a absolutoriím? A jak tyto procesy zaevidovat ve Škole OnLine?

Vážení zákaznici,
omlouváme se za nedostupnost aplikace Škola OnLine dnes v době od 8.25 do 8.50.
Příčinou potíží byl neplánovaný výpadek internetového připojení do datového centra DC Tower, kde je aplikace provozována.
Děkujeme za pochopení a přijměte naši omluvu.
Vaše Škola OnLine

Jsme rádi, že Vám můžeme představit novou funkci systému, která byla školami často poptávaná. Jedná se o funkčnost, která umožňuje hromadně přidělit stávající nebo nově založenou roli. Nový formulář pro hromadné přidělení rolí naleznete v menu Správa aplikace - Uživatelské role - Hromadné přidělení rolí. Roli je možno hromadně přidělit nejen zaměstnancům školy ale i zákonným zástupcům či žákům.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy vydalo metodické pokyny k návratu dětí, žáků a studentů do škol od 12. 4. 2021. Abychom vám pomohli s návratem žáků do školních lavic, připravili jsme v aplikaci Škola OnLine celou řadu nových funkcí a drobných vylepšení. V předchozích dnech jsme Vás prostřednictvím našeho seriálu Návrat do lavic. informovali o jednotlivých novinkách. V článku naleznete odkazy ke stažení jednotlivých dílů seriálu.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro vedení školy je jednoduché provádět kontrolu docházky, hodnocení a probrané učivo u jednotlivých žáků nebo celých tříd.

Mgr. Karolína Žáková
SSUPŠ - Zámeček

Zobrazit další...