Vstupy pro květen 2014

Více než 2 200 dětí poslalo na ministerstvo školství své obrázky, aby si v rámci soutěže „Jeden den ministrem“ mohly vyzkoušet, jaké to je být na jeden den v čele resortu školství. Výtvarnou soutěž pro žákyně a žáky 1. stupně základních škol vyhlásil ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek již v dubnu.

Pomalu se blíží konec školního roku a s ním spojený tisk vysvědčení. Pokud ještě nemáte nakoupeny tiskopisy pro jejich tisk je nyní již nejvyšší čas. Pro tisk vysvědčení je v současné době nejvhodnější používat takzvané bianco tiskopisy – jedná se o čistý list papíru s vodoznakem (lipové listy + malý státní znak), tento tiskopis nabízejí například společnosti SEVT, OPTYS a OFTIS v různých cenových relacích.

Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Marcel Chládek včera na brífinku oznámil výsledky didaktických testů jarního termínu státních maturit.

„Potěšitelné je, že letos poprvé proběhly didaktické testy bez vážnějších problémů. Tím neříkám, že jsem spokojen se současnou podobou maturity a nebudeme pokračovat ve změnách,“ řekl na úvod ministr Chládek.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...