Vstupy pro červen 2016

Často se setkáváme s otázkou: "Na co se můžete ve Škole OnLine v budoucnu těšit?"

Zde jen malá ochutnávka z toho, co pro Vás připravujeme v naší programátorské kuchyni.

 

Všem žákům a studentům přejeme krásné a prosluněné prázdniny plné nových zážitků, učitelům pak příjemně strávenou zaslouženou dovolenou!

Těšíme se s Vámi na shledanou v příštím školním roce, 

Vaše ŠKOLA ONLINE a.s.

Dle aktuálně platné vyhlášky 3/2015 Sb. se nyní nacházíme v přechodném období, kdy je možno vysvědčení stále ještě tisknout na vzory platné dle vyhlášky 223/2005 Sb. ve znění účinném přede dnem nabytí účinnosti vyhlášky 3/2015 Sb. (tj. včetně vyhlášky 86/2013 Sb. a ostatních pozměňujících předpisů) a nebo mohou školy dle svého uvážení již použít vzory platné dle vyhlášky 3/2015 Sb.

V poslední době se velmi množí dotazy k novinkám v tisku vysvědčení. Posbírali jsme tedy nejčastější dotazy, které nám zasíláte, a předali jsme je k vyjádření na MŠMT. Dotazy prošel a odpovědi schválil ing. Vladimír Kavan z Odboru vzdělávací soustavy MŠMT.

V souvislosti s blížícím se koncem školního roku a začátkem nového jsme pro Vás jako každý rok připravili školení, na kterém se naučíte vytvářet rozvrh ve Škole OnLine. Školení proběhnou začátkem července a to v Olomouci a Praze. Tato školení jsou určena především pro administrátory a rozvrháře, případně pracovníky, kteří se starají o suplování.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...