Vstupy pro červen 2017

S koncem školního roku přichází i vhodný čas na ukončení vzdělávání žákům/studentům, kteří z Vaší školy odcházejí a v příštím školním roce již nastoupí na jinou školu, či se zapojí do pracovního procesu.

Přejeme Všem žákům a studentům krásné a prosluněné prázdniny plné nových zážitků, učitelům pak příjemně strávenou zaslouženou dovolenou!

Při tisku vysvědčení se na nás obracíte s celou řadou dotazů. Odpovědi na ty nejčastější z nich přinášíme právě v tomto článku.

Poslední dny ve škole obvykle bývají kratší a žáci se neučí podle stálého rozvrhu. Mohlo by Vás tedy zajímat jak tyto situace řešit z hlediska rozvrhu ve Škole OnLine. Nabízíme Vám nyní dva možné postupy, jistě si sami vyberete ten, který je pro Vás výhodnější.

Dle aktuálně platné vyhlášky 3/2015 Sb. se nyní nacházíme v přechodném období, kdy je možno vysvědčení stále ještě tisknout na vzory platné dle vyhlášky 223/2005 Sb. ve znění účinném přede dnem nabytí účinnosti vyhlášky 3/2015 Sb. (tj. včetně vyhlášky 86/2013 Sb. a ostatních pozměňujících předpisů) a nebo mohou školy dle svého uvážení již použít vzory platné dle vyhlášky 3/2015 Sb.

Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Naše škola je se Školou OnLine velmi spokojena. Po zadání všech potřebných dat nám aplikace velmi dobře slouží a usnadňuje práci...

Mgr. Milena Tomanová

Základní škola a mateřská škola Srch, okres Pardubice

 

Zobrazit další...