Vstupy pro červen 2019

S koncem školního roku přichází i vhodný čas na ukončení vzdělávání žákům/studentům, kteří z Vaší školy odcházejí a v příštím školním roce již nastoupí na jinou školu, či se zapojí do pracovního procesu.

Máte již převedeny data na nový školní rok a chystáte se na tvorbu rozvrhu? V následujícím článku shrneme základní pravidla při tvorbě rozvrhu a připomeneme vám, kde naleznete případnou pomoc v případě, že si s tvorbou rozvrhu nevíte rady.


Přejeme všem žákům a studentům krásné prázdniny plné nových zážitků, učitelům pak příjemně strávenou klidnou dovolenou!

Adam Hradský, se kterým již spolupracují mnohé školy používající školní informační systém Škola OnLine, nabízí zajištění kvalitní správy veškeré výpočetní techniky ve vaší škole. Potřebujete efektivně spravovat školní počítače, notebooky, tiskárny, servery, školní síť, tablety a další zařízení? Kontaktujte technika PC servisu Adam Hradského, který je připraven pomoci i vaší škole.

Na základě četných dotazů od ZŠ speciálních se pokusíme shrnout základní informace o tisku vysvědčení pro ZŠ speciální, které se nám podařilo shromáždit.

Strana 1 z 2První   Předchozí   [1]  2  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro volbu školského informačního systému dnes existuje více možností, pro naši školu však byla nejlepší volbou právě Škola OnLine.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...