Vstupy pro červen 2021

Přejeme všem žákům a studentům krásné prázdniny plné nových zážitků, učitelům pak příjemně strávenou klidnou dovolenou!

 

 

Těšíme se na Vás v novém školním roce 2021/2022.

Vaše Škola OnLine.

Způsob tisku vysvědčení v aplikaci se liší v závislosti na rozsahu používaných modulů. Jednotlivé varianty tisku a s nimi související kroky, jak na tisk vysvědčení, naleznete v následujícím odkazu. S výběrem správného vzoru Vám může pomoci nástroj v menu Výstupy - Vysvědčení - Výběr vzoru ročníkového vysvědčení, který Vám na základě vstupních kritérií doporučí vhodné vzory pro tisk, které jsou samozřejmě v souladu s platnou legislativou. 

V pátek 11.6.2021 od 16:00 do 23:59 bude probíhat migrace našich e-mailových schránek na doméně skolaonline.cz do nového prostředí. Během této doby může docházet ke krátkodobým potížím s doručováním e-mailů na naší doménu skolaonline.cz. Pokud zaznamenáte problém s doručením, zkuste odeslání znovu později.

Omlouváme se za způsobené problémy.

Zákaznická podpora systému Škola OnLine

Vážení zákazníci,

omlouváme se za aktuální omezení telefonních služeb zákaznické podpory.

Náš externí dodavatel systému zákaznický služeb čelí masivnímu DDOS útoku, který se může projevovat špatnou kvalitou zvuku v hovorech. Aktuálně nemáme podrobnější informace o konci výpadku.

Pokud se s námi potřebujete nutně spojit, doporučujeme Vám v tuto chvíli oslovit nás skrze e-mail.

Děkujeme za pochopení

Tým Školy OnLine

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým kladem je přístup do školní matriky a ke všem dalším školním datům prostřednictvím uživatelského jména a hesla z jakéhokoli počítače připojeného k internetu.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...