Vstupy pro srpen 2015

Máte obavy z předávání dat ze školní matriky? Chcete si osvěžit informace, které jsou nutné k bezproblémovému předání dat? Chcete znát rozdíl mezi zdravotním postižením a znevýhodněním? Přihlaste se na školení "Správa školní matriky ve Škole OnLine"! Školení je akreditováno v rámci DVPP.

Se začátkem školního roku je spojeno mnoho činností, které vyžadují papírové seznamy žáků ve třídách. V dnešním článku si popíšeme (či spíše osvěžíme znalosti), jak nejlépe ze Školy OnLine získat seznamy žáků ve třídách. Oba způsoby jsou vhodné jak pro administrátory, tak i pro učitele. Jak tedy na to?

V souvislosti se zahájením nového školního roku bychom Vás rádi pozvali na školení určené pro administrátory systému Škola OnLine. Toto školení by Vám mělo usnadnit a zpříjemnit práci se systémem Škola OnLine při administrování celého systému.

První den ve škole obvykle bývá kratší a žáci se neučí podle stálého rozvrhu. Mohlo by Vás tedy zajímat jak tuto situaci řešit z hlediska rozvrhu ve Škole OnLine. Nabízíme Vám nyní dva možné postupy, jistě si sami vyberete ten, který je pro Vás výhodnější.

 

K dobrým vzájemným vztahům rodiny a školy jistě přispívá i komunikace s rodiči a umožnění přístupu k aktuálním informacím ohledně studijních výsledků jejich dětí. Rodiče tak prostřednictvím Školy OnLine mají přístup k elektronické komunikaci se školou, mohou kontrolovat hodnocení svých dětí v jednotlivých předmětech, být informováni o probraném učivu a v neposlední řadě o chování svého dítěte. Žáci jistě ocenění např. přístup k výukovým zdrojům či aktuálním informacím o změnách v rozvrhu. Období začátku školního roku je spojené právě s vytvářením uživatelských účtů do školního informačního systému pro žáky, jejich zákonné zástupce a případně nové učitele.

Strana 1 z 3První   Předchozí   [1]  2  3  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

V době distanční výuky je Škola OnLine výborným prostředkem k zadávání domácích úkolů a testů.

Mgr. Jaroslava Studničková
Základní škola v Chotěšově

Zobrazit další...