Vstupy pro srpen 2017

Dostali jste do datové schránky elektronickou verzi Doporučení školského poradenského zařízení ke vzdělávání žáka? Pak již nemusíte přepisovat do Školy OnLine údaje z doporučení ručně; využijte formulář „Import doporučení“ a nahrajte data z doporučení do systému ve dvou jednoduchých krocích.

Prázdniny jsou u konce a pokud jste ještě neprovedli přípravu aplikace na nový školní rok, je nyní již nejvyšší čas.Abyste mohli od září hladce vplout do školního roku 2017/2018, je zapotřebí převést žáky/studenty do vyšších ročníků, připravit Školu OnLine pro tvorbu rozvrhu, tedy například nastavit, kolik budete v novém školním roce používat vyučovacích hodin, jaké předměty budete učit a podobně.

Jednou z častých situací, do které se uživatelé mohou po prázdninách dostat je zapomenutí hesla, případně uživatelského jména a tím pádem nemožnost přístupu do systému. Jak postupovat ocitnete-li se v této situaci?

Systém je přístupný přes internet, stejně jako celá řada moderních softwarových aplikací. A protože jsou v něm uloženy citlivé údaje o vašich žácích, jejich zákonných zástupcích i o pedagogickém sboru, slouží jako ochrana vašeho účtu přihlašovací údaje. Jde o uživatelské jméno a heslo.

Dostali jste se do úzkých při tvorbě rozvrhu na nový školní rok? Nevíte jak zadat nové prvňáky, nebo naopak ukončit absolventy? Nemáte ještě převedená data do roku 2017/2018? Od 1. 9. můžete na zákaznickou podporu volat již od 7.30.

Strana 1 z 4První   Předchozí   [1]  2  3  4  Další   Poslední   
Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Škola OnLine je kvalitně vytvořený a propracovaný program, který směřuje přímo k potřebám školy.

Jana Chrtková
Soukromá střední škola podnikatelská - ALTMAN, s.r.o.

Zobrazit další...