Vstupy pro srpen 2019

Dovolujeme si připomenout malotřídním základním školám, že § 8 vyhlášky o základním vzdělávání a plnění povinné školní docházky upravuje, jak mají být pojmenovány třídy.

V průběhu letních prázdnin jsme nezaháleli a připravili ve spolupráci s grafiky zcela nový vzhled aplikace. Vycházeli jsme přitom z řady podnětů ke grafické podobě, hlavně ze strany škol a jejich pracovníků.

V poslední době se často setkáváme s dotazem "Proč se mi nedaří ukončit vzdělávání žáka?". Problém je obvykle v tom, že dotyčný žák je již zařazen i ve školním roce 2019/2020 a proto není možné mu jednoduše zadat ukončení k 31. 8. 2019.

Jednou z častých situací, do které se uživatelé mohou po prázdninách dostat je zapomenutí hesla, případně uživatelského jména a tím pádem nemožnost přístupu do systému. Jak postupovat ocitnete-li se v této situaci? Řešení jsou různá a to podle toho zda jste:

První den ve škole obvykle bývá kratší a žáci se neučí podle stálého rozvrhu. Mohlo by Vás tedy zajímat jak tuto situaci řešit z hlediska rozvrhu ve Škole OnLine. Nabízíme Vám nyní dva možné postupy, jistě si sami vyberete ten, který je pro Vás výhodnější.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Velkým podílem ke komfortnímu používání Školy OnLine přispívá i jejich odborně erudovaná, ochotná a prakticky nonstop fungující technická podpora.

Mgr. Václav Vávra

ZŠ MUDr. Emílie Lukášové a Klegova, Ostrava-Hrabůvka

Zobrazit další...