Vstupy pro září 2013

Evidence cizích jazyků, kterým se žák vyučuje, je ve Škole OnLine opět o něco jednodušší. Uživatelé mohou od dnešního dne pro jejich nastavování využívat nové funkcionality, která celý proces výrazně zjednodušuje. Potřebnou agendu za celou školu je nově možné vyplnit doslova během několika.

V souvislosti se změnami v individuálním sběru dat ze školní matriky došlo dnes i k úpravě školního informačního systému Škola OnLine. Změnou prošla především evidence cizích jazyků, kterým se žák vyučuje. Pro základní školy však přibyla i jedna nová povinná evidenční položka.

V návaznosti na Dlouhodobý záměr rozvoje vzdělávání a vzdělávací soustavy na léta 2011- 2015 a na Národní program reforem České republiky 2011 vyhlásilo MŠMT již třetím rokem rozvojový program „Hodnocení žáků a škol podle výsledků v soutěžích v roce 2013 – Excelence středních škol 2013".

První den ve škole obvykle bývá kratší a žáci se neučí podle stálého rozvrhu. Mohlo by Vás tedy zajímat jak tuto situaci řešit z hlediska rozvrhu ve Škole OnLine. Nabízíme Vám nyní dva možné postupy, jistě si sami vyberete ten, který je pro Vás výhodnější.

Vážené uživatelky, vážení uživatelé Školy OnLine,

vítáme vás po prázdninách opět ve škole a přejeme všem pedagogům, žákům i rodičům hodně úspěchů, sil a nadšení v začínajícím školním roce 2013/2014. Zároveň doufáme, že i nadále bude pro vás práce se systémem Škola OnLine příjemná a užitečná. My se o to budeme snažit ze všech sil.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Školní informační systém Škola OnLine je uživatelsky velmi přívětivý. I méně počítačově gramotní uživatelé se s ním bez problémů sžili během několika málo dnů.

David Švarc
Základní škola Martina Luthera v Plzni

Zobrazit další...