Vstupy pro září 2014

Úspěšná soutěž pro studenty všech středních škol a jejich pedagogy s názvem „Navrhni projekt“, kterou pořádá Ministerstvo pro místní rozvoj, pokračuje i v letošním roce.  Zkuste se rozhlédnout kolem sebe, v místě, kde žijete, nebo studujete. Myslíte, že by některé věci bylo možné dělat jinak a lépe? Hoďte svůj nápad na papír, proměňte ho v projekt a můžete vyhrát ultrabooky, tablety nebo elektronické čtečky. Projekty můžete zasílat do 30. listopadu 2014. Veškeré informace naleznete na  www.navrhniprojekt.cz.

Jednou z častých situací, do které se uživatelé mohou po prázdninách dostat je zapomenutí hesla, případně uživatelského jména a tím pádem nemožnost přístupu do systému. Jak postupovat ocitnete-li se v této situaci? 

K dobrým vzájemným vztahům rodiny a školy jistě přispívá i komunikace s rodiči a umožnění přístupu k aktuálním informacím ohledně studijních výsledků jejich dětí. Rodiče tak prostřednictvím Školy OnLine mají přístup k elektronické komunikaci se školou, mohou kontrolovat hodnocení svých dětí v jednotlivých předmětech, být informováni o probraném učivu a v neposlední řadě o chování svého dítěte. Žáci jistě ocenění např. přístup k výukovým zdrojům či aktuálním informacím o změnách v rozvrhu. Období začátku školního roku je spojené právě s vytvářením uživatelských účtů do školního informačního systému pro žáky, jejich zákonné zástupce a případně nové učitele.

Ministerstvo pro místní rozvoj ČR (MMR) letos pořádá již 3. ročník úspěšné soutěže pro studenty všech středních škol a jejich pedagogy s názvem „Navrhni projekt“. Jejím cílem je zábavnou formou seznámit mladé lidi s problematikou evropských fondů. Studenti mají možnost navrhnout vlastní projekt na libovolné téma. Na úspěšné autory a na jejich pedagogy čekají ultrabooky, tablety a elektronické čtečky. Soutěž startuje 1. září a projekty je možné zasílat do 30. listopadu 2014. Veškeré informace naleznete na www.navrhniprojekt.cz.

Vstup do Školy OnLine
GDPR

Reference

Pro vedení školy je jednoduché provádět kontrolu docházky, hodnocení a probrané učivo u jednotlivých žáků nebo celých tříd.

Mgr. Karolína Žáková
SSUPŠ - Zámeček

Zobrazit další...